Norse Oil eXpedition ble offisielt avduket i 2012 på forumet til Guild Wars 2 Norge, hvor det skulle være det offisielle norske guildet. Derifra eksploderte det med over 500 medlemmer og en liten venteliste for å komme inn i guildet når spillet ble lansert. Overalt hvor man snudde seg i spillet var det andre NoX’ere!

Vi var også pådriveren for å starte en «offisiell skandinavisk» server hvor vi fikk veldig mange skandinaver til å joine. Det ble mye svensk og norsk i world chat, noe vi prøvde å slå litt ned på men det ble som det ble.
Vi tok også initiativ til å lage serverens World versus World community – The Northern Assembly på serveren Far Shiverpeaks, og etter release seilet vi opp som nummer 2 i WvW etter franskmennene av 27 servere. Etterhvert fikk serveren mye problemer og omtrent hele guildet skiftet over til serveren Piken Square.
Gjennom vårt samarbeid med Guild Wars 2 Norge, fikk vi også helt eksklusive items og minis fra øverste hold i Gw2, samt vi fikk ting vi kunne bruke til konkurranser både i guildet og på norges nettsider. Vi hadde også vår egen Podcast som vi kalte originalt nok for NoX-cast.

Etter guild wars 2 har vi også vært innom en rekke andre spill som Elder Scrolls Online, Wild Star, World of Warcraft, ArcheAge, Everquest Landmark og andre spill. Gjennom årene har det fort vært over 3000+ folk som har sirkulert gjennom oljeslusene. Vi ble også veldig store i ESO og i WS, men aktiviteten dabbet sakte men sikkert av i de spillene, hvor WS spillet gikk i full oppløsning.

Vi har også hatt flere in real life meetups og dette har alltid vært stor stas. Om du vil se litt bilder, kan du ta en titt på linken her.
Nå for tiden er MMORPG scenen ganske stalemate, men vi kikker kontinuerlig etter nye spill å joine. Kanskje vi snakkes i New World eller Ashes of Creation! 😉